10, 11 en 12 oktober 2025 | Evenementenhal Hardenberg

De Graaf Waterontharders

De Graaf Waterontharders

Over ons

De Graaf Waterontharders, wij maken ons hard voor zacht water!

De Graaf Waterontharders, is jouw vertrouwde partner in Stadskanaal voor hoogwaardige waterontharders. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van waterontharders aan particulieren, bedrijven en verenigingen, en staan bekend om onze persoonlijke service, kwaliteit en deskundigheid.

Onze Missie

Bij De Graaf Waterontharders hebben we een duidelijke missie: wij willen dat iedereen in Stadskanaal en omstreken kan genieten van de voordelen van zacht water. Of u nu een huiseigenaar bent die de kalkaanslag in de badkamer wil verminderen, een bedrijf dat de levensduur van zijn apparatuur wil verlengen, of een vereniging die het comfort van haar leden wil verbeteren, wij maken ons hard voor zacht water!

Wie is De Graaf Waterontharders?

Als installateur in loondienst plaatste ik, Wouter de Graaf, af en toe een waterontharder bij een klant. Dit waren voornamelijk particulieren die een nieuwe badkamer of keuken lieten monteren. Ik was vrij snel onder de indruk van de werking van het toestel. Kranen en sanitair bleven kalkvrij. Klanten hoefden geen anti-kalkmiddelen meer te kopen. Door een waterontharder te installeren, stroomde er voortaan zacht water uit elke kraan.

Inmiddels zijn we nu ruim 20 jaar verder en ben ik van een zelfstandig ondernemer doorgegroeid naar een ondernemer met personeel. Met de ervaring en de kennis die ik in deze jaren heb opgedaan, durf ik te zeggen dat De Graaf Waterontharders een specialist is in waterontharders.

In mijn begin jaren als installateur en ook als zzp’er had ik veel gewerkt met mechanische waterontharders. Vervolgens kwam een elektrisch toestel op de markt. Een mooi compact systeem met hetzelfde resultaat: geen kalk.

Elektrische waterontharder vs. mechanische waterontharder

Een tijd lang heb ik zowel mechanische als elektrische waterontharders geïnstalleerd. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om alleen nog maar elektrische waterontharders te verkopen en installeren. Dat is om een paar redenen:

Waarom een elektrische waterontharder?

– Het toestel heeft keramische kleppen en daardoor een lange levensduur.
– De spoeling van de harskorrels vindt alleen plats wanneer dat echt nodig, op basis van het daadwerkelijke waterverbruik. Daardoor is een elektrische waterontharder efficiënter in het gebruik van water en zout.
– Het toestel biedt meer flexibiliteit en instelmogelijkheden waaronder: zelf bepalen wanneer de spoeling plaatsvindt en een vakantiemodus.
– Op de lange termijn voordeliger: besparing op zout- en waterverbruik.

Innovatieve oplossingen

Bij De Graaf Waterontharders combineren we jarenlange ervaring met de nieuwste technologieën om jou de beste oplossingen te bieden. Door onze lokale aanwezigheid kunnen we snel en flexibel inspelen op jouw wensen en behoeften.

Klantgerichtheid

Wij geloven in persoonlijk contact en maatwerk. Daarom nemen we de tijd om jouw situatie te bespreken en geven je een eerlijk en deskundig advies. Of je nu hulp nodig hebt bij de keuze van een waterontharder of op zoek bent naar onderhoud en service, wij begeleiden je van A tot Z. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we veel trouwe klanten hebben die ons aanbevelen bij familie, vrienden en collega’s.

Duurzaam wonen en werken

De Graaf Waterontharders draagt zorg voor zowel jouw waterkwaliteit als het milieu. De waterontharders die wij leveren zijn niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo draag je niet alleen bij aan jouw eigen comfort, maar ook aan een duurzamere wereld.

Jouw partner in zacht water

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner in waterontharding, dan bent je bij De Graaf Waterontharders aan het juiste adres. Wij leveren oplossingen voor iedere situatie, of het nu gaat om een eengezinswoning, een groot bedrijfspand of een vereniging. Met onze producten en service zorgen wij ervoor dat u altijd kunt genieten van zacht, kalkvrij water.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat De Graaf Waterontharders voor u kan betekenen. Wij staan voor je klaar in Stadskanaal en omgeving!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht