11, 12 en 13 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Interieurstylist en ontwerper Theo-Bert Pot komt naar Huis & Woon Beurs in Hardenberg

HARDENBERG – Theo-Bert Pot, onder meer bekend als de vaste interieurstylist van het populaire tv-programma BinnensteBuiten, komt binnenkort naar Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg. De bekende interieurstylist en ontwerper geeft op zaterdag 12 en zondag 13 oktober elke dag twee presentaties: sfeer in je huis met kleur en hoe pak je nou het beste en verbouwing aan?

Huis & Woon Beurs richt zich op (potentiële) woningeigenaren die inspiratie willen opdoen voor het (ver)bouwen of verduurzamen van hun woning of het (opnieuw) inrichten van hun interieur. Zo’n 130 deelnemers presenteren zich op de beurs, waarbij een overzichtelijke verdeling is gemaakt op basis van 5 categorieën: Bouwen & Verbouwen, Keukens & Badkamers, Interieur, Tuin & Buitenleven en Duurzaamheid.

Ook dit jaar zijn op de beursvloer twee theaters waar doorlopend presentaties worden gehouden. In Theater De Woonkamer geeft Theo-Bert Pot – de vaste interieurstylist van BinnensteBuiten als het gaat om de make-overs – op de zaterdag en de zondag twee keer per dag een presentatie om 11.00 en 14.00 uur. Na de presentaties is ook kort de mogelijkheid voor bezoekers om hun interieurvragen aan hem voor te leggen. Andere presentaties die gegeven worden in dit theater gaan over meer ruimte creëren zonder te verbouwen, het opstellen van een lichtplan voor in huis en investeren in ontspanning: waar moet je op letten bij de aankoop van jouw spa?

In het Duurzaamheidscafé zijn presentaties over hoe je je woning op een slimme manier gasvrij kan maken, de werking van een aardwarmtepomp, alles wat je moet weten over op straat laden, snelladen en thuisladen, brandveiligheid in en rondom je woning, veiligheid tegen inbraken en veilige keuze van betrouwbare vakmensen. Ook presenteert gemeente Hardenberg op vrijdag haar nieuwste energiebespaarroutes.

Huis & Woon Beurs is op vrijdag 11 oktober van 12.00 tot 22.00 uur te bezoeken en op zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.huiswoonbeurs.nl.