10, 11 en 12 oktober 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Ratering Isolaties

Isolatiemedewerker

Het isoleren van woningen, daar zijn wij goed in! Ratering Isolaties werkt doorgaans met Polyurethaan, HR++ EPS Parels, minerale wol en PIR isolatie om woningen te isoleren. Dit doen wij voornamelijk in de particuliere sector. Ons team komt dus gewoon bij de mensen thuis over de vloer. Naast het isoleren van woningen gebruiken wij onze Hotspray Coating voor het renoveren van badkamers, keukens en toiletten. Wij werken in het Noorden van Nederland.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ter uitbreiding van ons Ratering Isolaties team zijn wij op zoek naar een isolatiemedewerker.

Ratering Isolaties heeft al 25 jaar ervaring met isoleren. Het Ratering Isolaties team bestaat uit diverse specialisten. Als isolatiemedewerker ga je dagelijks op pad om de meest afwisselende isolatieklussen op de beste manier uit te voeren. Je staat jouw klant netjes te woord en gaat respectvol met je spullen om. Isolatie werkzaamheden voer je uit samen met één of meerdere collega’s. Bij omvangrijke klussen kunnen onze installateurs, elektriciens en timmermannen ingeschakeld worden ter uitbreiding van het team. Jij zorgt in de woningen voor het aanbrengen van de isolatie. Soms zijn er voorbereidende werkzaamheden nodig . Uiteraard ruim je alle materialen en spullen weer op bij het afronden van een klus.

Jouw werkzaamheden:
Het aanbrengen van isolatie in woningen;
Soms werk je in kleine ruimtes of op hoogte;
Je werkt graag samen met collega’s;
Bij onze werkplaats in Stadskanaal kom je in de ochtend samen met je collega(‘s) een bedrijfsbus ophalen die voorzien is van alle materialen en gereedschappen die je die dag nodig hebt voor de klus. Het is dus wel handig dat je minimaal in het bezit bent van een B rijbewijs (B E is een pré).

Wij zijn heel erg blij met jou als je minimaal over VMBO werk- en denkniveau beschikt en Nederlands kunt spreken met je collega’s en de klant. Maar, wij komen ook graag met je in gesprek als je op een andere manier denkt dat dit werk heel goed bij je past. Een lange sollicitatiebrief is helemaal niet nodig. Kom gewoon een kop koffie bij ons drinken op de zaak in Stadskanaal of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Informatie: Marc, info@rateringisolaties.nl 0599-211900

Contactinformatie

Stuur ons een bericht